Siirry suoraan sisältöön

Uudet QSC K12.2 PA-kaiuttimet vuokrakalustoon

  • tehnyt
QSC-K12 aktiivikaiutin - vuokraa PA-laitteet Pulu Studiosta - Helsinki - Vallila

Hankin vuokrakalustoon QSC K12.2 aktiivikaiuttimet. Harkinnassa ostoslistalla oli myös RCF 715:n uusin malli, koska merkki on vanhastaan tuttu ja tiestin, mitä olisin saanut. Lähikaupassa SoundToolsissa oli tarjolla Mackieta, mutta merkki ei ole herättänyt minussa koskaan kummempia ostohaluja. Muut halpismerkit sivuutin yhtä lailla pois, koska periaatteenani on ostaa mieluummin vähän mutta parempaa.

Deluxe Music edustaa QSC:tä ja sinne on studiolta vain muutaman minuutin automatka. Tarkastin niiden valikoiman pikaisesti nettikaupasta ja liikahdin paikan päälle koekuuntelemaan kaiuttimia. Myyjät olivat todella ystävällisiä ja QSC:lle oli varattu oma kuuntelualue, jossa sain testata 8″ ja 12″ malleja täysillä luukuttamalla. Tässä kohtaa iski kunnon pähkäilysessio: 8″ version yläpää kuulosti paljon paremmalta kuin 12″:n (K12.2), mutta toisaalta siinä oli myös ohuempi alapää. 12″ elementti tuottaa ilman subbaria enemmän meteliä alakertaan, mutta toisaalta yläpää ei ole yhtä hienostunut kuin pienemmällä kaiuttimella. Myyjä antoi minun kuunnella kumpaakin vaihtoehtoa subbarin kanssa. Tässä kohtaa valinta kääntyi K12.2:n puolelle – pienempi malli ei yltänyt riittävän alas, vaan se jätti tyhjän aukon yläbassojen kohdalle. K12.2 taas soi upeati subbarin kanssa. Lisäksi K12.2 toimii erinomaisesti vuokrakäytössä sellaisissa tilaisuuksissa, joissa ei ole tarvetta subbareiden roudaamiselle.

Seuraavassa kuvassa olin syöttämässä PIN-koodia kortinlukijaan ja ajamassa lastauslaiturille hakemaan uusia kaiuttimia.

 

Nämä PA-kaiuttimet tulevat heti saataville Pulu Studion vuokrakalustoon ja tarjoan niitä aina ykkösvaihtoehtona kun vuokraat mitä tahansa PA-settiä. Voin vakuuttaa, että äänenlaatu on kohdallaan! 🙂