Hinnat

Soita tai lähetä sähköpostia, jos tarvitsette apua äänitysprojektin suunnitteluun (ajankäyttö, tekniikka, etukäteisvalmistelut, ym.).

Tuntityöt

Kaikki tuntityöt arkisin
70 €/tunti + alv 24 %

Tuntityönä tehtäviä äänitöitä ovat esim. puheen ja laulun äänitys, editointi ja miksaus, ääni- ja kuvatuotantoon liittyvä konsultointi, opetus, elektroniikan ja soittimien korjaus, jinglen tuotanto, äänitteiden digitointi ja restaurointi jne.

Bändiäänitykset

Bändiäänityksien hinnat on tarkoitettu ensisijaisesti omakustannebändeille ja -artisteille. Bändiäänitykset sisältävät ajan puitteissa äänityksen, miksauksen ja masteroinnin.

5 tunnin arki-ilta
290 €
Bändiäänitykset arkisin klo 17-22 tai 18-23. Töitten jälkeen studioon!

Lauantai tai sunnuntai koko päivä (8 tuntia)
390 €
Aloitusaika klo 10 tai sopimuksen mukaan.

Koko viikonloppu lauantai + sunnuntai
760 €
Äänitykset lauantaina ja sunnuntaina. Aloitusaika klo 10 tai sopimuksen mukaan.

Koko viikonloppu + miksaus myöhemmin arki-iltana
999 €
Äänitykset lauantaina ja sunnuntaina, sen jälkeen 5 tunnin miksaus ja hienosäätö arkena.

2 viikonloppua + miksaus myöhemmin arki-iltana
1699 €
Kaksi äänitysviikonloppua (8 tunnin päivät lauantaina ja sunnuntaina) , sen jälkeen 5 tunnin miksaus ja hienosäätö arkena. Lisäpäivät/-tunnit edullisesti sopimuksen mukaan.

 

Polttarit, synttärit

Polttarit / synttärit studiossa
160 €
Laulun äänitys valmiin taustan päälle, editointi, miksaus, masterointi. 1 tunti studioaikaa (esivalmistelut tehdään ennen studiosessiota).  Tämä on erinomainen polttarirasti tai synttärilahja laulua harrastavalle kaverille!

Online-miksaus

Miksaamme myös muualla äänitettyjä kappaleita. Koska jokainen projekti on yksilöllinen, on miksauksen hinta vain suuntaa antava. Seuraavassa hintaesimerkkejä budjetointiin. Kysy miksauksesta tarkemmin sähköpostilla, niin teemme sinulle tarjouksen.

Online-miksaus I
Enintään 10 raitaa, kesto max. 5 min
250 €

Online-miksaus II
Enintään  24 raitaa, kesto max. 5 min
340 €

 

Online-masterointi

Rock, pop, metalli, jazz, puhe jne. masterointityöt
Lähetä viesti sähköpostilla, niin käydään läpi projektin tavoitteet yms. Tämä auttaa hahmottamaan budjettia ja sopiavn tarjouksen tekemistä.

Masterointi

55 € / sinkku, lisäbiisit +  40 € / kpl (max. 7 min / kappale)
590 € / albumi (max. 14 kappaletta, 70 min)

 

Toimitusehdot

Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron ellei toisin mainittu.
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi 23.4.2021 alkaen.

Tietoa meistä

Pulu Studion äänittäjä-tuottaja Panu Pentikäinen aloitti digitaaliset äänitykset vuonna 1998 ja hän on yksi Suomen kokeneimpia modernin äänitys- ja miksausteknologian asiantuntijoita. Panu tuntee käyttämänsä ohjelmistot perinpohjaisesti ja tekee nykyään läheistä yhteistyötä käyttämänsä äänitysohjelmiston kehittäjätiimin kanssa. 1500+ loppuunvietyä äänitysprojektia takaavat ammattitaidon kaikissa ääneen liittyvissä töissä.