Siirry suoraan sisältöön

Musiikin tuotanto

Kun haluat tuoda musiikkisi uudelle tasolle, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen – tai opiskella vuosikausia lisää musiikin tuottamista. Lähetä demosi Pulu Studion Panu Pentikäiselle ja kerro, mihin suuntaan haluat kehittää musiikkiasi. Panu aloitti musiikin tuottamisen vuonna 1992 ja hän osaa nopeasti antaa tuotannollisia vinkkejä lauluun, instrumentteihin sekä koko bändin tai biisin sovituksiin liittyen.

Pulu Studiolla pääset nauttimaan ammattitaitoisen tuottajan taitojen hyödyntämisen lisäksi hyvistä kuunteluolosuhteista, mikrofoneista, instrumenteista ym. musiikin tuottamiseen liittyvistä laitteista.

Studiollamme on jo pitkä historia bändien äänittämisestä ja tuottamisesta. Kitara- ja bassokaapit voidaan laittaa eri huoneisiin vuotojen eliminoimiseksi. Jokaiselle soittajalle on oma kuuntelu, eli kaikille saadaan säädettyä kuulokkeisiin halutunlainen äänimaailma.
Studion Pearl Master Custom -rumpusetti, bassokamat ja monipuoliset kitaristeille suunnatut vahvistimet ja pedaalit ovat vapaasti käytettävissänne.

Studion äänittäjä/tuottaja Panu on miksannut satoja bändisessioita ja hän pitää aina huolta siitä, että äänityspäivä käytetään tehokkaasti hyödyksi.