Siirry suoraan sisältöön

Baysix – Good Time äänitystä

  • tehnyt

Baysix, tuo 80-luvulla Levyraadin voittanut kenties Suomen ensimmäinen poikabändi, tekee taas uutta biisiä studiolla! Edellinen julkaisu tänä syksynä oli Live, Love and Leave:

Tänään äänitimme Kallen lauluja. Kalle on ihan hullun taitava stemmalaulujen tekijä – sieltä tulee lead-laulun tuplausta, terssiharmoniaa, kvinttiharmoniaa, seiskaa, ysiä ja ihan mitä vain keksii pyytää! Tänään oli taas niitä studiopäiviä, jolloin huomasin, että mikrofoneissani ei ole mitään vikaa – laulaja paikalle, kanava auki ja äänitys päälle. Hyvältä kuulostaa! 🙂

Illan edetessä paikalla olleet kolme Baysixin jäsentä alkoivat sekoilla biisin C-osan kanssa. Rakkaudesta (tai sen puutteesta) kertova biisi lähti mitään varoittamatta espanjalaishenkiseen flamengoon ja tyypit alkoivat huudella nopeiden taputuksien päälle jotain espanjalaisia fraaseja. Virallisen kantani mukaan bändi teki rohkeasti omaehtoista taidetta.

Viimeisen projektitiedoston tallennuksen aikana biisissä oli 114 raitaa, joista n. puolet lauluja. On tuo edelleen lauluvetoinen bändi!

Tässä vielä kertauksena Baysix kultaiselta 80-luvulta: