Siirry suoraan sisältöön

Karaoke-taustanauhoja tilaustyönä…

  • tehnyt

Tein jollekin polttariporukalle taustanauhauhan Haloo Helsinkin Maailma on tehty meitä varten -biisiin. Tavoitteena oli tehdä kustannustehokkaasti suunnilleen alkuperäisen kaltainen versio. Tämä lienee aika tyypillinen referenssi tekemistä polttareiden taustanauhoista.

Laitetaan tähän nyt muistin virkistämiseksi muutama muu Youtubeen lataamani taustanauha. Jari Sillanpää – Satulinna tuli tehtyä melko autenttisen kuuloiseksi. Jopa kitarasoolo on nuotilleen Siltsun version mukainen.

Iskelmäosastolla jatketaan – tämä on itselleni aivan liian kevyttä kamaa, mutta se ei estä kuitenkaan taustanauhojen soittamista. 10 kuukauden aikana Tauski – Sinä vain on kerännyt n. 1000 kuuntelukertaa, joten kysyntää tällekin tuntuu olevan…

Oudompi taustanauha jollekin polttariporukalle – en ole koskaan kuunnellut Fintelligenssiä ja biisi oli entuudestaan täysin tuntematon, mutta sain tehtyä mielestäni lähes alkuperäiseltä kuulostavan karaokepohjan.

Lauri Tähkä & Elonkerjuu – Pitkät pellot. Myös tämä karaoke taustanauha on tehty polttariporukalle. Olisikohan juhlakalu ollut Pohjanmaalta kotoisin… Tässä taustanauhassa rummut on tehty koneella, mutta muut soittimet soitin ”oikeasti”.

Polttarit, synttärit, juhlat… Pulu Studiolle voitte tulla äänittämään lempilaulujanne.  Yksi hyvä idea on antaa laulamisesta kiinnostuneelle tutulle synttärilahjaksi lahjakortti studioon. Kysy tästä lisää sähköpostilla!

Avainsanat: