Siirry suoraan sisältöön

Avaruusankat keikkaraportti Kartanorock 2020

  • tehnyt
Avaruusankat - Kartanorock 2020 - 0

Kartanorock 2020 – Arpaonni oli kohdallaan – pääsimme soittamaan heinäkuun viimeisen illan koittaessa 22 C lämpötilassa auringon paistaessa. Meillä oli tällä kertaa erikoismiehistö – tai siis erikoisankasto – paikalla, koska pari ankkaa oli lomailemassa. Kintsi muisti biisit ulkoa ja soitti biisit edelleen suveneeristi. Samaa voi sanoa myös Subtone Samista, jonka improvisoidut soolot synnyttivät aurinkoisia ilmeitä yleisössä. Panu kilpaili Ankan kanssa siitä, kumpi heistä on bändin liidaaja. Keikan jälkeen Ankka oli sitä mieltä, että hänen keltainen höyhenpeitteensä ja oranssi nokkansa oli parhaiten esillä. Biisien soittamiseen se ei kyllä tällä kertaa osallistunut.

Setti:

  1. Maininki
  2. Voinko muuttaa avaruuteen
  3. Umpimetsä
  4. Vihan kyyneleet
  5. Kaikki Kaikki.

Nyt keikan jälkeen voin tunnustaa, että olin Umpimetsä-kappaleen loppupuolella vähän unessa: bändille tarjottu ruoka alkoi kummitella mielessä ja onnistuin soittamaan väärin pari sointua kappaleessa, jonka neljää sointua olen tähän mennessä soittanut onnistuneesti ilman kämmejä 90-luvulta lähtien. Laulu sentään jatkui oikein ja mietin samalla, että NYT PANU HERÄTYYYS, SAAT KYLLÄ RUOKAA…

Tällä kertaa ei tullut porakonesooloa, koska mun porakone oli oikeissa töissä mökillä. Luulen, että Subtone Samin mehukkaat jazz-vivahteiset revittelyt korvasivat tämän täysimääräisesti.

Syksyllä jatkuu keikat, jos yleinen tilanne sen sallii!