Siirry suoraan sisältöön

Äänitys

Musiikin ja puheen äänitystä

Pulu Studio on musiikin ja puheen äänittämiseen, miksaamiseen ja masterointiin sekä tuottamiseen keskittynyt äänitysstudio.

Puhetuotanto

Mainosfilmien voiceovereista podcasteihin ja oppimateriaaleihin – 5 x 7 m kokoinen soittohuoneemme on äänieristetty ja akustoitu optimaalisesti, ja se sopii erinomaisesti kaikenlaisten puheäänitysten tekemiseen. Olipa kyseessä sitten yksi tai useampi puhuja yhtä aikaa, voimme taata laadukkaan tallennuksen ammattimaisiin tuotantovaatimuksiin vastaten.

Jälkikäsittelyvaiheessa äänittäjämme, Panu Pentikäinen, tarkastaa huolellisesti puheen ja korjaa rutiininomaiset virheet, kuten rykimiset, maiskautukset ja epäröinnit, jotta lopputulos olisi virheetön ja huomaamaton. Luonnollisesti voimme myös tarjota raakatallenteet, jotka voitte itse jälkikäsitellä tarpeidenne mukaan.

Pulu Studio noudattaa yleisesti puhetuotannossa neutraalia ja selkeää äänisävyä, tavoitellen luonnollista puhetuntumaa. Jälkikäsittelyssä pyrimme aina siihen, että äänimaailma tukee sisällön keskittymistä ilman liiallista korostamista. Emme suosi äänimateriaalia, joka voi nopeasti väsyttää kuulijan korvia, kuten ylihypetettyjä mainosäänitä, mutta toki voimme tuottaa sellaista erityistoiveiden mukaisesti.

Bändit – Rock – Indie – Metalli – Pop – Jazz

Pulu Studio aloitti toimintansa painottaen erityisesti rock-bändien äänittämistä, ja vaikka bändien määrä saattaa vuosien varrella vähentyä, studion peruslähtökohdat pysyvät samoina. Vuonna 2005 studio omistautui rock- ja metallimusiikille äänittämällä lähes jokaisena 330 päivästä, pyrkien maksimoimaan musiikillisen tuotantonsa. Vaikka ajan musiikilliset suuntaukset ovat muuttuneet ja suosio ei ehkä enää ole bändimusiikin ytimessä, bändien äänittäminen ja tuottaminen on edelleen tärkeä osa studion toimintaa. Kaikki musiikin luomiseen pyrkivät yhtyeet ovat lämpimästi tervetulleita.

Pulu Studion akustiikka ja mikitys ovat kehittyneet vuosien varrella, ja siksi voimme taata onnistuneen rumpujen äänittämisen – tämä on yksi äänityksen kriittisimmistä osista. Lisäksi kitara- ja bassokaiuttimet voidaan sijoittaa eri huoneisiin äänivuotojen minimoimiseksi. Jokaisella soittajalla on oma henkilökohtainen kuuntelu, joka mahdollistaa yksilölliset sekoitukset äänityksen aikana. Meillä on aina saatavilla viisi yksilöllistä kuuloketta, ja tarvittaessa voimme järjestää lisää kuunteluvälineitä.

Pearl Master Custom -rumpusetti mukanaan pelteineen ja kaikki kitara- ja bassovarusteet, jotka on lueteltu kalustossamme, ovat vapaasti käytettävissä äänityssessioiden aikana. Studion äänittäjä ja tuottaja, Panu, on kokemuksen omaava ammattilainen, joka on miksannut satoja bändisessioita. Hän varmistaa, että äänityspäivä käytetään tehokkaasti ja tuottavasti.

Polttarit

Järjestämme polttarirastin studiossamme, jossa voitte tuoda juhlakalun laulamaan hänen lempikappaleensa. Äänitys ja tuotanto toteutetaan mahdollisimman realistisesti, aivan kuin ”oikeiden” laulajien kanssa. Polttarit studiossamme ovat poikkeuksetta osoittautuneet sekä polttarisankarin että koko juhlaporukan päivän kohokohdaksi! Kannattaa kysyä vapaata aikaa hyvissä ajoin, erityisesti loppukeväästä ja kesällä lauantaisin, sillä silloin saatamme olla varattuja.

Polttarirasti studiossamme tarjoaa aina hauskan ja ainutlaatuisen kokemuksen. Se sopii niin niille, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet laulua, kuin myös niille, joilla on lauluhaluja. Bestmanit, kaasot ja koko porukka voivat osallistua laulamaan, jos halua ja innostusta riittää.

Online-miksaus ja masterointi

Nykyään kotona on mahdollista äänittää erittäin korkealaatuista materiaalia, mutta ammattimainen miksaus vaatii edelleen hyvän kuunteluympäristön ja kokeneen korvankäyttäjän. Voit lähettää kappaleidesi raidat Pulu Studiolle miksaukseen ja/tai masterointiin. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja, jotta voimme räätälöidä masteroinnin juuri tarpeidesi mukaan, oli kyseessä sitten vinyylilevy, CD tai digitaalinen julkaisu (Spotify, YouTube, SoundCloud jne.).

Ota yhteyttä, vastaamme nopeasti!
Lähetä sähköpostia!

Saapuminen

Pulu Studio sijaitsee keskeisellä paikalla Vallilassa, Helsingissä. Studioon on helppo saapua kaikista ilmansuunnista, oli matkustusmuotosi sitten auto, julkinen liikenne tai pyöräily. Helsingin kaksi pääväylää, Mäkelänkatu ja Sturenkatu, risteävät aivan studion läheisyydessä. Pasilan juna-asema ja kauppakeskus Tripla ovat vain alle 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Studio sijaitsee teollisuuskiinteistön sisäpihalla, ja käytössämme on yksi jaettu vierasparkkipaikka. Mikäli tämä paikka on varattu, niin Nisiänkadulla on käytettävissä maksuton pysäköinti, ja 50 metrin päässä on myös maksullinen pysäköintikenttä. Pyöräilijöille tarjoamme katetun alueen sisäpihalla, johon voitte jättää pyörän.