Pulu Studio

Musiikin ja puheen äänitystä

Pulu Studio on musiikin ja puheen äänittämiseen ja tuottamiseen keskittynyt studio Helsingin Vallilassa. Väljät tilat, äänieristetty soittotila, korkealuokkaiset laitteet ja kokemus pitävät huolta siitä, että sessiot hoiduvat aina sujuvasti ilman yllätyksiä.

Puhetuotanto

Meillä on vuosien kokemus laadukkaasta puheäänen tuotannosta. Olipa kyseeessä voiceover, podcast, firman esittelyvideo tai oppimateriaalin tekeminen – äänitys, editointi ja miksaus hoidetaan ammattitaitoisesti.

Bändit

Pulu Studiolla on jo pitkä historia bändien äänittämisestä ja tuottamisesta. Kriittisin osuus eli rumpujen äänitys onnistuu täällä varmasti, sillä soittohuoneen akustiikka ja mikitykset on 15 vuoden aikana optimoitu rummuille. Kitara- ja bassokaapit voidaan laittaa eri huoneisiin vuotojen eliminoimiseksi. Jokaiselle soittajalle on oma kuuntelu, eli kaikille saadaan säädettyä kuulokkeisiin halutunlainen äänimaailma.

Studion Pearl Master Custom -rumpusetti, bassokamat ja monipuoliset kitaristeille suunnatut vahvistimet ja pedaalit ovat vapaasti käytettävissänne.

Studion äänittäjä/tuottaja Panu on miksannut satoja bändisessioita ja hän pitää aina huolta siitä, että äänityspäivä käytetään tehokkaasti hyödyksi.

Polttarit

Polttarirasti studiossa: tuokaa juhlakalu studioon laulamaan hänen lempikappaleensa. Äänitys ym. tuotanto tehdään mahdollisimman realistisesti niin kuin ”oikeiden” laulajien kanssa. Polttarit studiossa on ollut poikkeuksetta sekä polttarisankarin että muun juhlaporukan mielestä päivän kohokohta! Kysy vapaata aikaa hyvissä ajoin – varsinkin loppukeväästä ja kesällä lauantaisin voi olla ruuhkaa.

Online-miksaus

Kotona on nykyään helppo äänittää todella korkealaatuisesti, mutta miksaaminen vaatii edelleen hyvän kuunteluhuoneen ja kokeneet korvat. Lähetä kappaleesi raidat Pulu Studiolle miksattavaksi. Ota yhteyttä ja kerro projektista, niin mietitään yhdessä, miten biisit saadaan parhaiten valmiiksi!

Online-masterointi

Lähetä kappaleesi ammattilaisen masteroitavaksi. Pulu Studion soundin tunnistaa siitä, että mastereita ei ole koskaan ylikompessoitu, vaan musiikkiin jätetään dynamiikkaa ja tilaa hengittää. Masterointi on optimoitu Spotifylle, Youtubelle ja muille nettipalveluille. Teemme myös vinyylimasterit – ilmoita tällöin etukäteen, että tarkoitus on tehdä vinyyli.

Ota yhteyttä, vastaamme nopeasti!

 

Studion osoite:

Pulu Studio
Nilsiänkatu 10a
00510 Helsinki