Pulu Studio

Äänitysstudio keskellä Helsinkiä

Pulu Studio on puheen ja musiikin äänittämiseen ja tuottamiseen keskittynyt studio Helsingin Vallilassa. Studion henkilökunta Panu Pentikäinen pitää huolta siitä, että tunnelma pysyy aina rentona, eikä punaisen lampun kammo pääse koskaan häiritsemään äänityksiä.

Puhetuotanto

Meillä on vuosien kokemus laadukkaasta puheäänen tuotannosta. Podcastien, mainoksien, oppimateriaalien ym. puheen äänitys, editointi ja miksaus sujuvat rutiinilla. Studiolla voi äänittää 1-5 hengen podcasteja.

Bändit

Studiossa on mahdollista äänittää koko bändi kerralla. Tilaa on 110 neliötä useina eri huoneina, joten rummut ja kitarakaapit saadaan tarvittaessa eristettyä toisistaan vuotojen eliminoimiseksi.  Studion Pearl Master Custom -rumpusetti, bassokamat ja monipuoliset kitaristeille suunnatut vahvistimet ja pedaalit ovat vapaasti käytettävissänne.

Polttarit

Polttarirasti studiossa: tuokaa juhlakalu studioon laulamaan hänen lempikappaleensa. Äänitys ym. tuotanto tehdään mahdollisimman realistisesti niin kuin ”oikeiden” laulajien kanssa. Polttarit studiossa on ollut poikkeuksetta sekä polttarisankarin että muun juhlaporukan mielestä päivän kohokohta! Kysy vapaata aikaa hyvissä ajoin – varsinkin loppukeväästä ja kesällä lauantaisin voi olla ruuhkaa.

Online-miksaus

Kotona on nykyään helppo äänittää todella korkealaatuisesti, mutta miksaaminen vaatii edelleen hyvän kuunteluhuoneen ja kokeneet korvat. Lähetä kappaleesi raidat Pulu Studiolle miksattavaksi. Ota yhteyttä ja kerro projektista, niin mietitään yhdessä, miten biisit saadaan parhaiten valmiiksi!

Online-masterointi

Lähetä kappaleesi ammattilaisen masteroitavaksi. Pulu Studion soundin tunnistaa siitä, että mastereita ei ole koskaan ylikompessoitu, vaan musiikkiin jätetään dynamiikkaa ja tilaa hengittää. Masterointi on optimoitu Spotifylle, Youtubelle ja muille nettipalveluille. Teemme myös vinyylimasterit – ilmoita tällöin etukäteen, että tarkoitus on tehdä vinyyli.

Ota yhteyttä, vastaamme nopeasti!

 

Studion osoite:

Pulu Studio
Nilsiänkatu 10a
00510 Helsinki